Over Gerrit-Jan

image001-4Wie is Gerrit-Jan?

Gerrit-Jan Fintelman, gelukkige vader van een gezin met twee kinderen, besloot na een management carrière medewerkers en bedrijven te begeleiden op het gebied van Coaching, Advies, outplacement,Interim en P&O.
Gerrit-Jan heeft in de loop der jaren de nodige mensenkennis en werkervaring opgedaan.Met ruim 30 jaar ervaring, nationaal en internationaal, uiteenlopend van een dienstplichtige kaderfunctie bij de Landmacht t/m commercieel directeur van een groot bedrijf in de Automotive.
Hij weet als geen ander hoe om te gaan met hoogte- en dieptepunten. Mede daardoor zal hij tijdig processen herkennen en daar op de juiste manier op in te spelen. Dit op een commerciële, maar wel degelijk menselijke wijze. Gerrit-Jan werkt met plezier, heeft gevoel voor humor, observeert, analyseert en implementeert verantwoord. Hij wordt door zijn klanten en oud-medewerkers beschreven als: consequent, betrouwbaar, integer en overtuigend.
Gerrit-Jan werkt als zelfstandige met ruime openingstijden en met een flexibele planning om de kwaliteit te kunnen waarborgen.